Käklinje och kindben

Isabella Jedler visar tydliga och vackra kindben. 3 ml Ultimate. Bellaforsman.se

Tydliga kindben och markerad käklinje är små justeringar som ger en fin förbättring av tyngdpunkten i ansiktet och skapar konturer som vi idag förknippar med den skandinaviska skönhetsmodellen.  En yngre individ såväl man som kvinna behöver ofta några enstaka ml filler.  Ju äldre, magrare och ju större förändringar som krävs måste man dock räkna med ca 4-8 ml för att åstadkomma ett gott resultat.

För ett riktigt bra slutresultat avslutar vi ofta med någon ml filler under ögat för att minska hålögdhet. Se föregående inlägg för mer info.

Vackra Isabella Jedler (@isabellajedler) har fått en diskret förstärkning av kindben men denna gång även ett lite stöd i käklinjens bakre vinkel. Inget överdrivet utan endast en markering av hennes redan tydliga drag.  Sammanlagt ca 3 ml i kinder, 1 ml i hakvinkel.

Superfina @nicopic med lite tydligare kindben ca 2 ml Ultimate.
Superfina @nicopic med lite tydligare kindben ca 2 ml Ultimate. Tyvärr är vinkeln lite olika men resultatet syns tydligt.
@jasminegustafsson får först bedövning där nålen skall in.
@jasminegustafsson får först bedövning där nålen skall in.
Injektion med Teosyal Ultimate eller Ultradeep sker enklast via cannula.
Injektion med Teosyal Ultimate eller Ultradeep sker enklast via cannula.
@isabellajedler injiceras via cannula (se föregående inlägg för mer info)
@isabellajedler injiceras via cannula (se föregående inlägg för mer info)
@jasminegustavsson visar upp resultatet.
@jasminegustavsson visar upp resultatet.

 

2 thoughts on “Käklinje och kindben”

  1. Så mycket för naturlig skönhet. Jag skulle satsat mina pengar på ett snyggt rouge istället om jag var tjej och ville markera min käklinje eller mina kindben. Billigare, men framför allt mindre smärtsamt. Eller?

    1. Hej, kul med kommentar. Det naturliga ansiktet finns det? Många vill se ut som de känner sig, även utan smink. Viktigast är att varje individ som vill göra något alls åt utseendet gör det för sin egen skull. En vanlig missuppfattning är att personer som gör behandlingar är osäkra och inte tycker om sig själva. Majoriteten av dem vi träffar vet precis vad de själv önskar och gör det inte för att någon annan bett dem om ett ingrepp. Rouge är säkert ett superbra alternativ för de flesta men för de som har möjlighet och råd kan en hyaluronsyrefiller vara ett alternativ. Smärtan är inget som har hindrat några av våra kunder att genomföra behandlingen. Bedövning i fillern och bedövningskräm ger en bra smärtlindring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *